Hozzávalók
1 kígyóuborka
3 gerezd fokhagyma
2 deci tejföl
10 deka túró
fél csokor kapor
1-2 evőkanál olívaolaj
só
Elkészítése
Az uborkát tökgyalun vagy nagyobb lyukú reszelőn egy tálba reszeljük Enyhén megsózzuk, hozzáadjuk a fokhagymát összezúzva, a kaprot apróra vágva, beletesszük a tejfölt és a túrót, és jól kikeverjük. Hagyjuk pihenni egy kicsit, hogy az összetevők összeérjenek, majd keverjük bele az olívaolajat.
● Ez a recept kiválóan illik a négyórás görög karajhoz.
Ugyancsak megéri az árát ez a kétdarabos, rozsdamentes acél salátakiszedő szett is, az ára 490 forint.
Az Életforma Shopban persze sok más nagyon hasznos és praktikus holmit találsz, többe között sokféle reszelőt is, meg persze más salátához való darabokat is.
● További Életforma-receptek itt!