Hozzávalók
● 45 deka tofu
● 1 kiskanál apróra vágott hagyma
● 10 deka reszelt zeller
● 2 evőkanál olaj
● 1,5 teáskanál szójaszósz
● 1 teáskanál finomra vágott kapor
● 2 evőkanál pirított szezámmag
● őrölt fehér bors
Az öntethez ízlés szerint:
● víz
● citromlé
● pici ecet
● mustár
● méz
Elkészítése
Az összetört tofut óvatosan elkeverjük a hozzávalókkal, majd leöntjük a salátaöntettel.
Miért is ne lehetne „olajtartónak” vagy „ecettartónak” titulált darabokba keleti szószt kínálni? Mert azért ezek az asztalon bolti csomagolásban nem igazán néznek ki jól. Ezért ehhez most ajánlunk egy szettet - ez 3.590 forintba kerül –, de ugyanilyen jól mutat az asztalon, ha egyenként veszel a szószoknak való üvegcséket. Ezek darabja 390 forint.
Persze ugyanerre a célra az Életforma Shopban még nagyon sokféle kannát, üveget, szettet találhatsz!
● További Életforma-receptek itt!