Hozzávalók:
- 20 dkg zeller
- 3 dkg zsír
- 3 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 2 dl tej
- ízlés szerint só
Elkészítés:
Pucold meg a zellert, és vágd vékony csíkokra. Forró zsírban némi vízzel és sóval fedő alatt párodl puhára. (Figyelj, gyorsan puhul!) Szórd meg a liszttel, és engedd fel vízzel. Forrald fel, és jöhet a botmixer. Pépesítsd, majd öntsd hozzá a tejet. Egyet rottyan, és kész. Kínáld levesgyönggyel, vagy pirított zsemlekockával és egy kis tejföllel! Jó étvágyat!
Sajtos brokkolikrémleves
Szeressük meg a brokkolit, mert nagyon egészséges, és nagyon hasznos a szervezetünknek. Gyakorlatilag egész éven át hozzáférhető, nagyon változatosan elkészíthető zöldség. Ez is egy krémleves!