Életforma.hu


Mustban párolt hátszínszelet

Mustban párolt hátszínszelet 

Megérkezett az ősz és vele a szüretek ideje. Hoztunk is egy különleges receptet, melyhez bizony kell egy kis must is. Gondoltad volna, hogy a bor alapanyaga ilyen sokrétűen felhasználható?
Marha és hagyma, avagy ismét egy példa

Marha és hagyma, avagy ismét egy példa 

Mindig több az egyszerűség, és ezt vallja kitűnő bloggerünk, Steffel Csaba is. Az őrülten jó ételek szakértőjétől íme a bizonyság, hogy nem kell túlgondolni a dolgokat...
Hátszín gesztenyés burgonyakrémmel és fokhagymás erdei gyümölcsökkel

Hátszín gesztenyés burgonyakrémmel és fokhagymás erdei gyümölcsökkel 

Megéri kísérletezni, és valami újdonsággal szolgálni a karácsonyi ebédnél, vacsoránál. A Magyar Sörgyártók Szövetsége először adventi összejövetelén mutatta be ezt a remek ünnepi receptet! Gondosan olvasd el, majd az útmutatásnak megfelelőn válaszd ki a tökéletes magyar sört hozzá! Fejedelmi lakoma vár rád!
Steak marhahátszínből - egyenesen Pammer Lívia sütőjéből

Steak marhahátszínből - egyenesen Pammer Lívia sütőjéből 

Igazán finom és jól elkészített steaket eddig csak Törökországban ettem. Nagyon fontos a hús minősége, az elkészítés mikéntje. Én magam még soha nem készítettem otthon, ez volt az első próbálkozásom, hogy egy jó steaket együnk. Egy kétkilós hátszín darabot bepácoltam, pár napig érni hagytam, majd másfél ujjnyi széles darabokra vágtam ... de kezdjük az elején. Milyen a jó alapanyag?
Ördöglángos hátszínből

Ördöglángos hátszínből 

Igazi magyaros étel, marhahússal, tócsnival, gombával, sajttal és tejföllel. Érdemes kipróbálni, lehet csirke-, sertés- vagy pulykahúsból is készíteni.
Niki grillpartija

Niki grillpartija 

Továbbra is ontják kollégáim a jobbnál jobb recepteket! Még a kiadó legifjabbja is meglepett egy szenzációs nyári recepttel! Csak annyit mondok: amiben ennyi zöldség van, az csak csodálatos lehet! Fogadjátok nagy szeretettel konferencia asszisztensünk, Kemény Nikolett receptjét! Nagyon büszkék vagyunk rá!