Facebook hozzászólás
244

81000 kalóriát tartalmaz a gigantikus húsvéti csokitojás

Egy apuka készítette el a 3 láb magas húsvéti csokitojást, de azt senkinek sem ajánlja, hogy el egyszerre fogyassza el azt.

Jótékony célból készült el az a húsvéti csokitojás, amit hamarosan ki fog sorsolni a csokoládé tojás készítője, aki egyébként díjnyertes csokoládékészítő.

A több kilós és az elképesztő 81000 kalóriát tartalmazó tojást Nick Kittle négy órán keresztül öntötte csak formában. A húsvéti csokitojás négy óra csokitemperálással készült, ennyi ideig simította a formára a művész a csokit a formára. Ezután türelmesen várt, hogy megdermedjen a csoki.

Így készült a gigantikus húsvéti csokitojás (Foto: Northfoto)

A díjnyertes csokoládékészítő Domea Favor Chocolate tulajdonosa, és Plymouth városából származik.

A két napig tartó húsvéti csokitojás elkészítése otthoni eszközökkel sikerült csak, hiszen ilyen nagy tojást eddig senki sem öntött még ki. A férfi laminált padlódarabokból és racsnikkal készült barkácseszközzel esett neki a tojásnak, miután az formára dermedt.

Kitartását becsüljük, főleg, hogy a tojást jótékony árverésen kerül majd valakihez. Aki többet ajánl a gigantikus csokitojásért, az viheti haza a nem éppen diétabarát édességet. Nick bízik abban, hogy a desszert új gazdája lassan fogyaszt majd el ezt a hatalmas mennyiséget.

Ezt is olvasd el:



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!