Facebook hozzászólás
3 420

FOGYÓZÓKNAK SZUPER!

Én így csinálom a spárgalevest

Sokan már tényelg alig várjujk ezt a kedves zöldséget, az időjárás pedig „spárgailag” igencsak kegyes volt hozzánk. Nézzük a lehető legegyszerűbbet, a levest!

Spárga, zöld, Kép: pixnio
Kép: pixnio

Hozzávalók:

Elkészítés: 

Hámozd meg a spárgákat, és törd úgy 3 cm-es darabokra. Főzd puhára sós, enyhén cukros vízben. Készíts világos rántást a lisztből és a vajból, sűrítsd be vele a levest. Így is főzd még 2-3 percig. Tálaláskor jól keverd el a tojást a tejföllel, és add a leveshez. Jó étvágyat!

Vörös tonhalsteak baconszalonnába tekert spárgával Pammer Livitől

Kép: Pammer Lívia

Születésnapi vacsorát készítettem, ugyanis megint egy évvel korosabb lettem gondoltam, adjuk meg a módját. Egészen különleges nagyon finom vörös tonhalat készítettem minimális fűszerezéssel , szaftosra sütve olyan körettel, hogy az egész vacsorát bűntudat nélkül ehettük! Jó ez csak vicc volt.. Fotózáskor vettem észre, hogy szívecske alakú a tonhalsteak amit a tányérra tettem…



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!