Facebook hozzászólás
462

Pulykamelles avokádós fussili – a gyors vacsora

Egy hosszú nap után mi másra is vágynánk, mint egy gyorsan elkészíthető vacsorára!? Mi adjuk a receptet, te ne felejtsd el a hozzávalókat! Tészta, pulykahús, avokádó…

Kép/ Gallicoop

Hozzávalók (4 főre)

  • 40 dkg  pulykamell
  • 40 dkg fussili
  • 1 citrom reszelt héja és leve
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 érett avokádó
  • 1 marék petrezselyem
  • bors
  • kevés olívaolaj

Elkészítés:

A tésztát bő vízben kifőzzük, olajjal meglocsoljuk, átkeverjük, félretesszük. A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk, sóval, borssal meghintjük, és forró serpenyőben kevés olajon aranybarnára sütjük. Közben hozzáadjuk az áttört fokhagymát is. A serpenyőbe tesszük a tésztát, a citrom reszelt héját és levét. Jól összekeverjük a felkockázott avokádóval. Petrezselyemmel tálaljuk.

pulykamelles-cukkinis-lilahagymís-masni-e1506175261646

 

 

A pulykamelles-cukkinis-lilahagymás masnitésztát próbáltad már? Adjuk hozzá a receptet,kattints!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!