Facebook hozzászólás
202

Színes és rafinált ételek

A színes, a tányéron rafináltan elrendezett étkek harmonikus látványa pozitívan befolyásolja az asztalhoz ülők lelkiállapotát, gerjeszti a kulináris élvezet iránti vágyat, felerősíti a jókedvet és az életörömöt.

Elkészítése: a lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd megöntözzük a citrom levével, és körülbelül fél órára hűtőbe tesszük. Egy serpenyőben a vajon megpároljuk a hagymát. Felöntjük a hallével és a borral, beleszórjuk a kapribogyót, és sűrűre forraljuk. Hozzáadjuk a narancslevet is, majd beletesszük a lazacszeleteket, és enyhe lángon 5-6 percig főzzük mindkét oldalukon. Végül a tejszínt is a szószba keverjük, majd egy percig összeforraljuk. Párolt rizzsel és párolt spárgával kínáljuk.

A cikk a Konyha&Fürdő Magazin 2009/3. számában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!