Facebook hozzászólás
267

Tudjuk, hogy melyik ételt mivel ízesíthetjük?

Manapság az üzletekben nagyon sokfajta fűszerkeverék is vásárolható, mondhatnánk, a variációk száma végtelen. De vajon ismerjük-e őket? Tudjuk, hogy melyik ételt mivel ízesíthetjük? Segítünk eligazodni!

Az Oregano vagy Szurokfű: Pizzák, olasz tészták klasszikus fűszere, de különféle zöldségekhez is használhatjuk. A görög saláta jellegzetes ízét, illatát is az oregano adja.
Külön nem is említem a hagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet, a zellerzöldet, amelyek ételeinkben fűszerként is fő szerepet játszanak.

Amit lehet, frissen őröljünk, intenzívebb ízeket kapunk.

Barta László

forrás:http://www.torzsasztal.com/barta_fuszer2.php

 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!