KÁVÉKOKTÉL A FORRÓ NAPOKHOZ
Mentás-csokis álom
Geiger Gábor receptje azok számára készült, akik igazi energiabombára vágynak, és a hétköznapok különlegességét keresik. A koktélban a kávé és a jótékony hatású gyümölcsök kombinációja keveredik a menta és csoki párosával. Tényleg egy álom!!!
Hozzávalók:
- 2×20 ml mokka, dupla eszpresszó
- menta
- csoki
- tej
- málnaszirup
- lime
- maroknyi jég
Elkészítés:
2×20ml mokkát és mentát teszünk egy üvegpohárba, majd hozzáöntjük a dupla adag presszókávét, valamint a tejet és a jeget. A pohár maradék részébe 15 ml málnasziruppal kevert tejhabot teszünk, a hab tetejére pedig csokoládéreszelék és a lime kerül. Egészségünkre!
Osztályelső jegeskávé
Igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget a tökéletes jegeskávé elkészítése, az eredmény azonban megéri a fáradozást. Az ismert nemzetközi kávéházlánc most megoszt pár apró trükköt arról, hogyan készíthetünk különleges kávés frissítőt, válaszul a nyári hőségre.
Hozzászólás zárolva.