Facebook hozzászólás

ROSTON SÜLT A GRILLPARTIRA

Mit súg a besugó a spanyoloknak?

Azért (is) jó Spanyolországba menni, mert bámulatos a konyhája! Roston sült halukat besugónak hívják, de amilyen viccesnek tűnik a neve, annyira finom! Én személy szerint nem tudtam vele betelni, de azt hozzá kell tenni, hogy tényleg csak a fás vagy faszenes parázson sült halak az igazán ízletesek! Na, készüljetek a hétvégi grillpartira!

Besugó, Kép pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Készítsük elő a grillsütőt, és “gyártsunk” faszenes parazsat. Olajozzuk, és sózzuk be a halakat. Süssük 10-10 percig mindkét oldalát. Jó, ha halsütő rácsot használunk, mert úgy biztosan nem esik szét forgatáskor. Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk meg  benne a fokhagymát. Kapjuk le a tűzről, majd öntsük nyakon a citromlével. Tegyük tálra a halakat, majd öntsük nyakon ezzel a citromos, foghagymával. Pirítóssal vagy párolt krumplival tálaljuk.

Könnyű, tonhalsaláta friss zöldségekkel

Könnyű tonhalsaláta, Kép: Pammer Lívia
Könnyű tonhalsaláta, Kép: Pammer Lívia

Amióta tombol ez a nagy meleg, nem kívánunk semmi nehéz ételt. Ebédre vagy vacsorára egy villámgyorsan összedobott egyszerű salátával beérjük, sok friss zöldséggel és hangulattól függően hússal vagy halfélékkel dúsítva. Ezt a receptet ajánlja Pammer Lívia ebben a melegben!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 152

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!