Facebook hozzászólás
10 994

DOBJUK ÖSSZE GYORSAN!

Mustáros-sajtos csirkemell

Csirkemellfilét készítettem, és hogy ne akadjon meg a torkunkon, kitaláltam rá egy igencsak kedvemre való, pikáns ízű sajtos-tejszínes- mustáros fedést, amitől igazán szaftos lett, és az íze sem volt elhanyagolható. Mindemellett glutén- és laktózmentes is lett, így diétába is kiválóan beilleszthető étel.

Mustáros-sajtos csirkemell, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Mézes-mustáros füstölt sült csülök Mártinál

Füstölt-mézes-mustáros-sült-csülök, Kép: László-Márta
Kép: László-Márta

Ajándékba kaptam nemrég egy fantasztikus füstölt csülköt. Végre tehát eljött az alkalom, hogy kipróbáljam a lőrinci nagyim nemrég fellelt receptjét. Nem bonyolult, mégis nagyon finom, és olyan illatok terjedtek otthon, hogy még a szomszéd kutyája is feltűnő érdeklődést mutatott az alkotás iránt.  

Elkészítés:

A csirkemelleket szeletekre vágtam, majd besóztam. A tepsit kikentem zsírral, belefektettem a csirkemelleket. A tejszínt kikevertem a mustárral, belereszeltem a sajtot, alaposan elvegyítettem, és a tepsibe fektetett csirkemellekre halmoztam a kapott masszát. 150 fokon aranyszínűre sütöttem . Gyors rizst főztem ki mellé köretnek. Így aztán ez tényleg egy gyors, ráadásul egyszerű étel.

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!