Facebook hozzászólás
707

TIPPEK A KERTI SÜTÖGETÉSHEZ

Dobd fel a grillezést!

Javában tart a nyár és a kánikula, amely magával hozta a kerti sütögetések szezonját is. Mutatunk néhány olyan kiegészítőt, amelyekkel te is kihozhatod magadból a szabadtéri szakácsot.

FÉM SASLIKPÁLCÁK

Ha nem fából, hanem fémből készült saslikpálcát szerzel be, számtalanszor újrahasználhatod. A zöldségek felfűzése mellett a húsokhoz is kiváló.

(Fotó: Pixabay)
Egy masszív anyagból készült nyárs nagyobb falatokat is megtart (Fotó: Pixabay)

 

APRÓ NYÁRSAK

A kisebb falatokhoz jók a fa pálcikák is. A saslik nagy előnye, hogy a lehetőségek szinte határtalanok, húst zöldséggel is párosíthatsz.

Érdemes kísérletezni (Fotó: Pixabay)
Érdemes kísérletezni (Fotó: Pixabay)

 

TRÜKKÖS SÜTŐK

Elképesztően jól néz ki, ha ilyen összecsíptethető, rácsos lapokon sülnek a virslik, kolbászok.

Praktikus eszköz (Fotó: Pixabay)
Praktikus eszköz, amellyel egyszerűbb megfordítani a húsokat (Fotó: Pixabay)

 

HÚSLENYOMÓ

Aligha van klasszikusabb grillétel a hamburgernél. Egy ehhez hasonló prés segítségével minden a húspogácsát a megfelelő vastagságúra és méretűre lehet formázni.

(Fotó: Pinterest)
Ehhez egy hőálló kesztyű sem árt (Fotó: Pinterest)

 

SÜSS HALAT!

Nem csak a hús-zöldség kombinációban érdemes gondolkodni. Például halat is süthetünk a szabadban ilyen sütő segítségével. Ráadásul a füsttől még inkább pikánsabb lesz az étel.

(Fotó: Pixabay)
Te kipróbálnád így a halat? (Fotó: Pixabay)

 

BBQ DOBOZ

Egy kiszuperált faládába a szószok, mártások és fűszerek mellett a kerti sütögetéshez szükséges konyhai eszközöket is beleteheted.

(Fotó: Pinterest)
Akár a szerszámosládát is át lehet alakítani (Fotó: Pinterest)

 

KÖSD FEL A KÖTÉNYT!

Egy konyhai kötény nem csak hasznos a forró grill mellett, de jópofa is tud lenni.

(Fotó: Pinterest)


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!