Facebook hozzászólás
238

Karfiolleves

Egy finom leves ajándék a gyomornak, tápláló, könnyen emészthető és a folyadékbevitelbe is beleszámít. Lehet diétásan készíteni, de mi most a magyaros, rántásos változatot kaptuk meg Olvasónktól, ezt adjuk hát közre.

Hozzávalók:
1 fej karfiol

1 doboz tejföl

leveskocka vagy vegeta

kevés olaj

3-4 kanál liszt

pirospaprika és petrezselyem

 

A karfiolt szétszedem és megfőzöm leveskockával. Mikor már majdnem kész a zölkdség, elkészítem a paprikás rántást. Melegítem az olajat, bele a liszt, keverem, pirítom, majd lehúzom a tűzről és beleszórom a paprikát is. A rántást a levesbe keverem és felforralom, majd beleöntöm a tejfölt is. Ezzel is rottyan egyet és már csak a petrezselmyet kell beleszórni.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!