JÓ KIS VACSI
Rakottas melegszendvics
Tegnap pofon egyszerűen oldottam meg a vacsimat; ami olyan jól sikerült, hogy „muszájnak” tartom megosztani Veletek. Lényegében recept sincs hozzá hisz’ mindenki olyan mennyiségekkel készíti el, (ha kipróbálja), ami számára megfelelő, de azért túlzásokban ne essünk, mert nem biztos, hogy a több, a jobb – tanácsolja Steffel Csaba.
Hozzávalók:
- főtt tojás
- kolbász
- tejföl 20%-os, mert ugyi az a normális tejföl
- reszelt sajt
- forró sütő
- őrülten jó étvágy
Elkészítés:
A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel, rákarikázzuk a főtt tojást, aztán a vékony szeletekben kolbászt, és a reszelt sajttal beborítjuk, majd a forró sütőben szépen összesütjük, megpirítjuk.
Ennyi.
Szép napot „Drágájim” – írja az őrülten jó ételek alkotója, Steffel Csaba!
Rántott pecsenyekacsamáj őrülten jó körettel
Igazi ünnepi hangulatban volt Steffel Csaba, amikor ezt a remek fogást megálmodta. Külön élvezettel válogatta hozzá a garnérungot, és a végén rendkívül elégedett volt találmányával. Nekem is nagyon tetszik, feltétlenül megkínálom vele a családomat a hétvégén!
Hozzászólás zárolva.