Facebook hozzászólás
3 957

BULIS EGY FOGÁS

Farsangi virslis rolád

Őrülten jól házasítja az alapanyagokat az Őrülten jó ételek tudója. Steffel Csaba ezt a receptet szilveszterinek nevezte, de szerkesztői megbízatásom alapján önhatalmúlag átkereszteltem farsanginak, hiszen buli az buli, és biztos vagyok benne, hogy egy jó kis házi maszkabálban is remekül megállja a helyét. Ez nagyon guszta! Feltétlenül próbáld ki!

Szilveszteri virslis rolád, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A sertéskarajt 8 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk. A szeletek belső felét megkenhetjük mustárral. A  virsliket félbevágjuk, és elhelyezzük a szeleteken. A sajtot szintén csíkokra vágjuk, és a virsli mellé tesszük. Színes paprika csíkokkal kiegészítve, ügyesen, szorosan feltekerjük, a végeket kicsit benyomkodjuk. Kívülről megsózzuk a roládjainkat, és a hagyományos módon panírozzuk, illetve sütjük. A zsemlemorzsába keverjünk szezám-, és lenmagot is! Bő olajban kisütjük. Kedvünkre való körettel kínáljuk.

Jó étvágyat kíván hozzá: Steffel  Csaba

Borjú és kása, avagy 1-2-4-5-6-3 ?

Borjú és kása, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

A megfejtés ölég számos, de egyszerű: 1 étel, 2 fej vöröshagyma, 4-5 fűszer, 6 gerezd fokhagyma. Az eredmény hús, köret, ragu tehát: 3. Ez Steffel Csaba egyik új receptje!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!