Kényelmes grillezők eleve úgy indulnak neki a kerti partiknak, hogy készen megveszik a szükséges alapanyagokat, és amikor eljön a pillanat, látványosan már sütik is!... Na, ez nálunk sosincs így! (Lehet, hogy nem vagyunk elég kényelmesek?) Az viszont biztos, hogy a saját, kispesti hentesemtől mindig veszek pár grillkolbászkát - csak úgy, választékbővítésnek is! Kapni náluk csemege és csípős példányt! Egyszerűen remek! "Gasztrokémeim" jelentették, hogy az általam is nagyon-nagyon tisztelt és szeretett Bangó Margit is idejár vásárolni! Máshol is kapsz hasonlót, de az mégiscsak más, ha érzed, hogy ez neked készült! És én, illetve a vendégeim is mindig ezt érzik!
Receptem másnapra!
Szóval, a buli után megmaradt kis kolbászkákat még akkor este borítsd le egy tányérral, majd tedd a hűtőbe saját zsírjával. Ez fontos, hogy ne száradjon ki! Újrasütni már nem kell, ezért másnap elég a mikróban megmelegíteni! Készíts hozzá egy kis "kísérőt", mondjuk újkrumplit, ami még frissebbé teszi a történtet a rászórt, apróra vágott petrezselyemmel! Kínáld a megmaradt salátákkal, például a képen is látható kovászos uborkával! Nagyon gyorsan elkészül, felséges lesz, más ebéd már nem is kell, és Te nyugodtan pihenhetsz tovább egy uborkapakolással az arcodon! Meglátod, rövidesen friss lesz a világ!