Hozzávalók
80 deka bélszín
20 deka libamáj
20 deka gomba
3-4 szelet zsemle
15 deka zsír
só, bors
Elkészítése
A bélszínt egyenlő, közepes szeletekre vágjuk, kés élével kicsit megütögetjük, majd sózzuk, borsozzuk. A libamájat szeletekre vágjuk, a gombát megtisztítva egészben hagyjuk, majd a májat és a gombát is picit sózzuk. A májszeleteket és a gombát is külön-külön finoman megpirítjuk. A zsírt serpenyőben nyílt lángra tesszük, és a hússzeleteket hirtelen mindkét oldalukon pirosra sütjük
A zsemléből 3-4 centi vastag szeleteket vágunk, zsírban megpirítjuk mindkét oldalát. Ezekre tesszük rá a friss hússzeleteket, majd ráhelyezzük a libamáj-szeleteket, majd a friss gombafejeket.
Ahhoz, hogy igazán finom legyen, érdemes figyelnünk egy megfelelő serpenyőre. Épp ilyet ajánlunk: ezt az öntöttvas grillserpenyőt. Emellett persze érdemes más dolgokat is megnézni az Életforma Shopban!
● További Életforma-receptek itt!