A gyümölcsöt előre megtisztítjuk. A cukrot, a vaníliacukrot és a tojássárgákat habosra keverjük. Hozzáadjuk a vajat, az egészet eldolgozzuk. Beleöntjük a tejet, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A végén könnyedén beledolgozzuk az öt tojás keményre felvert habját. A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, elegyengetjük. A tetejére szórjuk a gyümölcsöt.
Az alapanyagok: 30 dkg porcukor, 1 zacskó vaníliacukor, 5 tojás, 20 dkg vaj, 1,5 dl tej, 40 dkg daraliszt, 1 zacskó sütőpor.
Körülbelül 35 percig sütjük. A kihűlt süteményt porcukorral megszórjuk. Teával, kávéval vagy kakaóval kínáljuk.
Forrás: www.ujszo.com