Hozzávalók a pitéhez:
- 6 adagoló kanál eper-fehércsokoládé-kókusz ízű proteines muffin
 - annyi kókusztej/víz, hogy összeálljon tésztává
 - 3 dkg kókuszreszelék
 
Hozzávalók a csokis krémhez:
- 40 dkg kókuszkrém
 - 2 adag csokoládé ízű proteines alapanyag
 - 10 dkg puha kókuszzsír
 - 2 ek kakaópor
 - 5 dkg reszelt étcsokoládé
 - 1 tk rum aroma (elhagyható)
 
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180ºC-ra (hőlégkeverésen). Egy tortaformát vagy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. A muffint az utasításnak megfelelően keverjük ki, és süssük készre kb. 15 perc alatt. Hagyjuk teljesen kihűlni a tortaformában, közben keverjük ki a csokikrémet: az összes hozzávalót alaposan dolgozzuk össze, majd vastagon kenjük meg vele az időközben kihűlt tésztát. Hűtőben pihentessük legalább 1 órát, majd tálaljuk felszeletelve! Bámulatos!
Vegán svéd húsgolyók
A svéd bútoráruház éttermében láttuk, hogy szinte minden második ember húsgolyót eszik krumplipürével. Azóta gondolkodtunk rajta, hogy elkészítjük a vegán változatát úgy, hogy egyszerű legyen elkészíteni, kevés hozzávalóból is ízletes, egészséges és laktató legyen.