Hozzávalók
● 50 deka leveles spenót
● 60 deka újburgonya
● 25 deka kolozsvári szalonna, kockákra vágva
● 3 gerezd zúzott fokhagyma
● só, bors
Elkészítése
A burgonyát héjában sós vízben főzzük meg, majd húzzuk le a héját, és vágjuk kockákra, és tegyük bele egy nagyobb tálba. A szalonnát pirítsuk meg egy kicsit, a spenótot pedig a fokhagymával pár perc alatt pároljuk össze. A spentót és a szalonnát a kisült zsírral együtt adjuk hozzá a burgonyához. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan forgassuk össze. Melegen tálaljuk. (Forrás: Bonduelle)
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
Az Életforma Shopban egyébként sok hasonló hasznos eszközt találsz igen jó áron, a lekvár- és sütikiszedőktől a szűrős tészta- és rizskanalakig!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!