
Hozzávalók:
5 nagy krumpli
3 tojás
1 fej vöröshagyma
1/2 kg darált hús ,
3oo gr gomba
2 dl tejföl
1 dl tej
ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzzük, megtisztítjuk, majd felkarikázzuk. A húst megpároljuk a hagymán, hozzáadjuk a gombát és tovább dinszteljük kb 1o percig. Rétegezés közben sózzuk, borsozzuk, de oregánoval, bazsalikommal is megszórhatjuk.
Egy h
őálló edényt kivajazunk, majd rétegezzük a krumplit, húst, krumplit...amíg a hozzávalók el nem fogynak.A tojásokat kikeverjük a tejföllel és a tejjel, majd a rétegezett anyagra ráöntjük. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Amikor elkészült, reszelt sajttal megszórjuk.

A brokkolis, sütőtökös makarónit sajtszósszal próbáltad már? Itt az ideje, kattints a receptre!