Hozzávalók:
1 kiló brokkoli
20 deka erdeigomba-keverék
10 deka póréhagyma
20 deka vaj
10 deka liszt
30 deka reszelt sajt
8 deci tej
1 teáskanál őrölt szerecsendió
A brokkolit enyhén sós vízben megpároljuk, a feldarabolt póréhagymát, gombát, brokkolit serpenyőben kevés olajon megpirítjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Besamelmártást készítünk, amihez vajon lisztet pirítunk, az felöntjük tejjel, majd sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük.
Ezután tepsibe tesszük a zöldségeket, és ráöntjük a besamelmártást, a tetejét reszelt sajttal megszórjuk. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
Forrás: Konyha & Fürdő magazin