1 kg alma
6 deci víz
20 deka cukor,
2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 kiskanál fahéj,
4o deka háztartási keksz
250 ml tejszín
kakaó v csokireszelék a tetejére
Elkészítés:
Az almát megpucoljuk, a magházakat kivágjuk, a gyümölcsöt felszeleteljük, (mintha kompótot akarnánk készíteni belőle) és megfőzzük cukorral a 6 deci vízben (1o perc főzés elég) A pudingokat pár kanál vízzel kikeverjük és hozzáadjuk a megpuhult almához és együtt főzzük még kb 15 percig, amíg össze nem áll a massza.
Egy forma aljára kekszet rakunk, melegen rá az almás puding, majd ismét keksz, puding és a tetejére keksz. Tejszínnel díszítjük, majd megszórjuk kakaóval.

A 8 emeletes banános boldogság is sütés nélkül készül! Kóstoltad már? Kattints a receptre!