Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
 - 2 evőkanál zsír vagy olaj
 - 2 csomag friss kapor
 - 1 evőkanál liszt
 - 1,5 tejföl
 - fél citrom leve
 - 3 deka mazsola
 - ízlés szerint cukor, só,
 - 1,5 deci csontlé
 
Elkészítés:
A kivert karajszeleteket besózzuk, enyhén borsozzuk, majd kevés zsiradékban hirtelen elősütjük, és sütőedénybe rakjuk. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a lisztet, beleszórjuk a finomra vágott kaprot, és néhány perc párolás után a csontlével mártás sűrűségűre főzzük. Sóval, citromlével, cukorral és mazsolával ízesítjük. Végül belekeverjük a tejfölt, és ráöntjük a hússzeletekre. Megszórjuk reszelt sajttal, és 10 percig forró sütőben összesütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.