Hozzávalók:
- 60 dkg csont nélküli borjúkaraj
- 1 citrom leve + 1 másik: díszítésnek
- só
A panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- tej
- zsemlemorzsa
Elkészítés:
Klopfold ki a hússzeleteket, majd fél órára tedd a citromlébe. Sózd be, de a panírozás előtt várj még 10 percet. Készítsd ki a liszt-tojás-prézli triumvirátust úgy, hogy a felvert tojásba önts kb. két evőkanál tejet. Most jöhet a panírozás. Bő, közepes lángú olajban süsd aranybarnára - mindkét oldalát 4-4 percig.
Sárgadinnyés-sonkás szendvicsem
A pármai sonka és a sárgadinnye elválaszthatatlan barátok az olasz konyhában! Meg az enyémben is… Légy körültekintő, a nagy melegben a majonéz nagyon könnyen romlik! Itt vannak a részletek!