Hozzávalók
27 deka tejszínes krémsajt
7 deka kristálycukor
1 deka vaníliás cukor
1 deci tejföl
7 centiliter tejszín
3 tojás
4 deka vaj
8 deka édes kekszmorzsa
őrölt fahéj
A gyümölcsöntethez:
20 deka erdei gyümölcskeverék
5 deka kristálycukor
őrölt fahéj
2 centiliter rum
Elkészítése
A kekszmorzsából, egy tojásból és a vajból tésztát készítünk, ízesítve őrölt fahéjjal, majd a tésztát tortaformába helyezve elősütjük. Ezután a többi hozzávalót csomómentesre kikeverve ráöntjük, majd 160 fokon 90 percig sütjük.
A gyümölcsöntethez az erdei gyümölcskeveréket meglocsoljuk rummal, összeforgatjuk a kristálycukorral és őrölt fahéjjal, megvárjuk, míg sűrű levet enged, és már használhatjuk is.
A tortát a gyümölcskeverékkel és tejszínhabbal kínáljuk.
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!