Hozzávalók:
Elkészítés:
A krumplit megfőzzük. A kacsát majoránnával, sóval bedörzsöljük. A hasába tesszük a májat, rá a petrezselymet. Bevagdossuk a zsíros részeket. Jöhet a tepsi, mellé a krumpli, pici sör és irány a sütő. Sütés közben gyakorta locsoljuk. Amikor kész, a májjal együtt felszeleteljük, burgonyával tálaljuk, citrom vagy narancskarikákkal díszítjük.
Burgonyacurry báránnyal
Imádom kóstolgatni a világ konyháit. Mindig elvarázsolnak a különböző ízkompozíciók. Biztosan így van ezzel Hegyvári Zoltán is, akitől ezt a receptet kaptam. Miután közeledik a húsvét, és sokan készítenek ilyenkor bárányt, így a kettőt úgy ötvöztem, hogy egy indiai bárányt ajánlok! Ezzel meglepheted a családot vagy a barátokat pünkösdkor is! Jó étvágyat!