Fotó: Wikimedia
Hozzávalók
● 1 érett, sárga húsú sárgadinnye
● 30-40 deka szeletelt pármai sonka
● 125 gramm apró mozzarellagolyó
● pár szál rukkola díszítésnek
Elkészítése
Közvetlenül a tálalás előtt a megtisztított sárgadinnyét szeletelőgéppel vékony csíkokra vágjuk, és a vékonyra szeletelt pármai sonkával elrendezzük a tányérokon. A kis mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük, ugyancsak a tányérra tesszük, és frissen mosott rukkolával díszítjük. Vigyázzunk, csak édes, zamatos dinnyét használjuk, mert különben elronthatja a sonka ízét!
Ha valami másra lenne szükséged, az Életforma Shopban még sokféle más szeletelőeszköz közül választhatsz!
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!