
Hozzávalók:
- 20 deka zöld színű paprika
- 20 deka uborka (friss)
- 20 deka paradicsom
- 2 vöröshagyma
- 1 darab csípős paprika (elhagyható)
- 20 deka feta sajt
- só, bors, olaj, kevés ecet
Elkészítés
A zöldségeket alaposan megmossuk, majd egyformára feldaraboljuk. (Ha a karikára szelt változatot választjuk, akkor az összeset ugyanúgy, vagy a "kockára" vágottat, akkor mindegyik zöldséget hasonlóan. Így nem csak finom, de látványos is lesz a salátánk.)
Az összeszelt zöldségeket sózzuk, borsozzuk, olívaolajjal és egy kevés ecettel meglocsoljuk, majd óvatosan átforgatjuk. A tetejét fetasajttal díszítjük, ízesítjük. Önmagában is finom, de egy pirítóssal, vagy egy szelet grillezett hal mellé, vagy csirkemell társaként még laktató is.
Tipp: Én már tettem hozzá egy kisebb konzerv tonhalat is... Fantasztikus ízorgia kerekedett belőle!

Készítettünk már tonhalas tésztasalátát is, mézesen! Emlékszel rá? Ha nem, akkor kattints a receptért!