Hozzávalók:
                    - 1/2 kg háztartási keksz darálva
 - 10 dkg vaj
 - 2 evőkanál kakaópor
 - 20 dkg porcukor
 - 1 csomag kókuszreszelék
 - 1 mk rum
 - meggybefőtt leve
 
Elkészítés:
Keverd el a darált kekszet a cukorral, a kakaóval és a puha vajjal. Add hozzá a rumot, és a meggybefőtt levéből annyit, hogy nedves kézzel könnyen formálható golyócskákat tudj gyúrni. Ha kész, mindegyiket hempergesd meg a kókuszreszelékben. Fóliával takard be, majd tedd a hideg teraszra, vagy a hűtőbe. Ha gyerekek is esznek belőle, jobb, ha rumaromával készíted! Ezt a receptet is elteheted karácsonyara! Jó étvágyat!
Ha kedveled a sütés nélküli sütiket, itt egy másik, ezúttal gesztenyés! Szerintem ezzel sem vallasz szégyent!