Hozzávalók:

Tészta:
- 3o deka babapiskóta
- 1o ml rum
- 3 dl narancslé
krém
- 8 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 4 kanál cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 2 cs. tejszínpor
- 2 kanál liszt
- ízlés szerint gyümölcsök
Elkészítés:
A babapiskótát belemártogatjuk a rumos narancslébe, és egy kapcsos tortaformát "kibélelünk" vele.
3 dl tejben elkeverjük a pudingot, a 2 csomag vaníliás cukrot és a lisztet. A fennmaradt 5 dl tejben felfőzzük a tejszínport, majd hozzáöntjük a pudingos masszát, és tovább főzzük vele. Amikor besűrűsödött, levesszük a tűzről, és kihűlésig kevergetjük, hogy ne csomósodjon össze. Néhány apróra darabolt gyümölcsöt(pl. eper) adunk a kihűlt krémhez, és ráöntjük a babapiskótára.Tetejére szépen elhelyezgetjük a többi gyümölcsöt.
De ha sütnivaló kedved van, és még az eper is megvan hozzá, akkor elkészítheted a világ legegyszerűbb epertortáját is!