Hozzávalók
● 60 deka őszibarack
● 10 deka cukor
● 1 deka szegfűszeg
● 1 deka fahéj
● 1 citrom
● 2 deci tejszín
● 5 deka liszt.
Elkészítése
A kimagozott őszibarackot feltesszük vízben főni. A cukorral, citrommal, szegfűszeggel és fahéjjal ízesítjük, esetleg egy csipet sót is tehetünk bele. Ha a barack megpuhult, a tejszínbe jól elkevert liszttel - habarással - sűrítjük, és turmixgéppel összekeverjük. Hidegen tálaljuk.
Most kétféle stílusút is ajánlunk. A színes kerámiacsészék kedvesek, rusztikusak, egy darab 490 forintba kerül. Választhatsz, hogy egyszínű készletet állítasz-e össze, vagy tarkát. A 6 darabos kerámiaszettből is van hasonló, de van kicsit bohókás is. A rozsdamentes acélállvánnyal együtt 2.490 forint az ára, így a tárolással sem lesz gondod!
Persze ezeken kívül az Életforma Shopban nagyon sokféle csészét és bögrét is találhatsz. Nézd meg!
● További Életforma-receptek itt!