Hozzávalók:
10 dkg natúr sajtkrém
10 dkg túró
15 dkg reszelt sajt
3 szál újhagyma
bors
só
Elkészítés:
A gombakalapok szárát kitörjük, a túrót a krémsajttal kikeverjük, fűszerezzük sóval, borssal, beleaprítjuk az újhagymát. A sajtkrémmel megtöltjük a gombákat, sütőpapírral bélelt tepsire ültetjük őket, tetejüket bőven megszórjuk reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük az ételt. Adhatunk mellé párolt rizst vagy salátát köretként.
Kolbászos finomságok, reggelire, ebédre, vacsorára
Nincs is jobb a padlásról frissen lekerült sonka, szalonna és kolbász illatánál. Leveseket, főzelékeket, tojásos ételeket tehetünk pikánssá egy-egy darabkával. Ha a kerítés nem is, de ezek a receptek most kolbászból vannak! Még több gyors vacsora ötlet!