Hal cikkek

Halat enne? 7 ünnepi receptet kínálunk
Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe ezt a válogatást, amelyet neves éttermek séfjeinek a Konyha & Fürdő számára komponált ünnepi menüsoraiból és saját receptgyűjteményünkből állítottunk össze.

Boros-szőlős pisztráng
A gomba és a szőlő különleges, igazi őszi ízpárosítás.

Palacsintában sült kapros tengeri halfilé
Mai vacsorának sem késő még elkészíteni, hiszen a meleg miatt hamar ki tudjuk olvasztani a halat.De holnapi ebédre is kitűnő választás, így bőven van időnk egy sütemény elkészítésére is.

Nyári menüsor -a Mátyás Pince séfjétől
Zalai ráksaláta kapros körtével, Harcsapaprikás juhtúrós lángoson tálalva, Borjústeak gróf Kedvessy receptje alapján és végül Vegyes almás, meggyes házi rétes vaníliafagylalttal!

Szőlős, boros halak fejedelmi mártásokban-receptekkel!
Nyelvhaltekercsek szőlős mártással, Harcsaszeletek szőlős-boros mártásban és Gombás süllőszeletek bormártásban a mai kínálatunk. Fejedelmi halételek. Jó étvágyat!

Különleges ízű, egyszerű halételek - percek alatt!
Ha unod már a szokványos sült és rántott halat, most ajánlunk néhány nagyon gyorsan elkészíthető, ízletesen magyaros különlegességet. Mindenki kedvence lesz!

Citromos-boros halkocsonya
Citromos-boros halkocsonya. Finom hűvösen, ebédre, vacsorára, bármikorra! Friss kenyérrel, kevés joghurttal kikevert majonézzel kínálom. A száraz fehérbor el ne maradjon mellőle!

Nyársra húzva, roston és grillezve -hal receptek!
Kellemes nyárestéken, baráti társaságokba verődve nincs jobb szórakozás egy vidám hangulatú kerti partynál. A legkönnyebb és legegészségesebb étel ilyenkor a hal, akár nyársra húzzuk, vagy akár roston, grillen sütjük.

Így lehet olcsón egészséges
A boldog és egészséges élethez nem kell feltétlenül sok pénz. Egyszerű tippjeinkkel Ön is megerőltetés nélkül változtathat, és ehhez igazán nem kell sokat tennie.