Málnakrémes habos kakaós-diós kevert
Bár a kakaós kevertet önmagában is szeretjük, de ezzel a fantasztikus málnakrémmel, tortaformába öntve igazi ünnepi desszert lehet. No és igazi hab is van a tortán, fehér csoki reszelékkel.
Hozzávalók:
Tésztához:
10 deka margarin
3 tojás
15 deka cukor
10 deka liszt
9 deka darált dió
4 deka kakaó
50 ml tej
1/2 kiskanál só
1/2 csomag sütőpor
4 kanál forró kávé
Krém:
50 deka fagyasztott málna(a frisset előző éjjel a fagyasztóba dugjuk)
1 kanál ételkeményítő
2 kanál cukor
Ahogy azt a kevert sütiknél megszoktuk, a tészta hozzávalóit jó habosra összekeverjük. Egy 25×25 cm tortaformát sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük, és 18o fokon (előmelegített sütőben) 2o-3o percig sütjük.
Hozzászólás zárolva.