Facebook hozzászólás
232

Nyakadon a sok kalács?

Ha nem tudunk mit kezdeni a megmaradt húsvéti kaláccsal, egy kis praktikával újjávarázsolva tehetjük az asztalra néhány nappal később. Könnyű és finom!

Hozzávalók:

1 szikkadt fonott kalács

4-5 db alma

barna cukor (ízlés szerint)

fahéj

margarin

Hámozzuk meg az almákat, és reszeljük le (vagy vágjuk vékony szeletekre). Vajazzunk ki egy tűzálló edényt, és morzsoljuk bele a kalács felét. Tegyük rá az alma felét, szórjuk meg ízlés szerint barna cukorral és fahéjjal. Erre rétegezzünk újra kalácsmorzsát és almát. Szórjuk meg a tetejét a megmaradt kaláccsal, végül tegyünk rá apró vajdarabkákat és hintsük meg barna cukorral. Forró sütőben sütjük, míg az alma megpuhul, és a teteje megpirul.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!