Facebook hozzászólás
1 922

ERŐT ADÓ KORTYOK

Pulykaragu leves – színesen

Hol hideg az idő, hol meleg, hogy lehet ezt kibírni? Pammer Lívia kitalált egy jó levest erre. Pulykahús, sok friss, finom zöldség télen-nyáron aranyat ér! Próbáld ki, mert leves enni nagyon egészséges!

Pulykaraguleves színesen, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A pulykamellet kockára vágtam, és kevés zsiradékon fehéredésig kevergettem. A sárgarépát, szárzellert és a gombát alaposan megmostam, kockáztam- szeleteltem  és a húshoz adtam. Sóztam, őrölt borssal, késhegynyi gyömbérrel áthintettem, felöntöttem vízzel, és puhára főztem. A tejszínbe egy púpos kanálnyi rizslisztet kevertem, majd hőkiegyenlítés után a leveshez adagoltam. Kis lángon kiforraltam. Tartalmas, nagyon kellemes ízű és vitamindús leves készült. (Gluténmentes diétába is beilleszthető!)

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia

Tavaszi tojásos nokedli friss fejes salátával

Egyre inkább vágyjuk a tavaszt, a színeket, az illatokat. Éppen ezért Pammer Lívia konyhájában tavaszváró tojásos galuska, alias nokedli készült friss bébisalátával.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!