Facebook hozzászólás
4 836

Sütés nélküli Milkatorta – a nagyi kedvence

Ma nem a nagyi sütött, hanem mi nem sütöttünk az ő napjára. Bebizonyítottuk, hogy a csoki nem csak a gyerekek kedvence, és sütés nélkül is készülhet meglepetés. Ráadásul kiürült végre a nyúlfészek csokis szekciója is…

Látványos és nagyon finom
Látványos és nagyon finom

Hozzávalók:

  • 1 l tej
  • 1o kanál cukor
  • 3 csomag vaníliás pudingpor
  • 3o deka tejes Milka csoki
  • 1o deka fehér Milka csoki
  • 5oo ml tejszín
  • plazma keksz v háztartási keksz a forma aljára.

Elkészítés:

A 3 pudingot megfőzzük a tasakon lévő utasítás szerint, majd elfelezzük. Egyik feléhez hozzáadjuk a tejes csokit, amit előtte gőz fölött megolvasztottunk, a másik felét pedig az olvasztott fehér csokival kikeverjük. A cukrozott tejszínt fölverjük, és ketté osztjuk, majd az egyik felét ismét két felé osztjuk.. Az 1/4 tejszínt belekeverjük a tejes csokis krémhez, a másik 1/4 részt a fehér csokis krémhez.
Tejben beáztatjuk a kekszet és a kapcsos forma v. tortagyűrű alját kibéleljük vele. Erre rásimítjuk a fehér csokis krémet, erre a tejes csokis krémet, és lezárjuk a még várakozó 1/2 adag tejszínnel. Díszítésül reszelt csokit vagy darált kekszet szórunk a tetejére, és néhány órára hűtőbe tesszük.

Eperrel bolondított csokipudingos torta – sütés nélkül
Hétvégén a leggyakrabban használt konyhai eszközünk a kapcsos tortaforma. Mindenféle variációban befogadja a kekszet, és a különféle habos, gyümölcsös, most éppen eperrel bolondított finomságot. Természetesen most sem kapcsoltuk be miatta a sütőt…


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!