Facebook hozzászólás

HURRÁ, MEGINT HAL!

Négyborsos lazacfilé

Ma egy egyszerű ám annál finomabb lazacos fogás kerül a terítékre. A só mellett négyféle bors pikáns egyvelege teszi ezt az ételt igazán ízessé, a hozzá készült friss zöldfűszeres mártogatós pedig aromás kiegészítője lett. Pammer Livi megint csodát alkotott!

Négyborsos lazacfilé, Kép: Pammer Lvia
Kép: Pammer Lvia

Hozzávalók:

a mártogatóshoz :

Elkészítés:

A lazacfiléket átsóztam, majd állni hagytam. A zsiradékot felhevítettem a lazacfiléket belefektettem, majd a négy bors keverékét frissen ráőröltem. A halfilék mindkét oldalát borsoztam! A mártogatóshoz a majonézt (kb.  1-2 dl) kikevertem 1-2 dl tejföllel, egy kis csokor friss petrezselyemzöldet és egy maréknyi friss snidlinget apróra vágtam,  majd a mártásba kevertem. Az  egy teáskanálnyi fehérborral pikánsabbá tettem. A steakburgonyákat sütőben hozzáadott zsiradék nélkül sütöttem puhára-ropogósra.

Jó étvágyat kíván hozzá: Pammer Lívia

Lazacos falatkák

Lazacos falatkák, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

Valahogy a grillezés kezdetét, végét soha nem lehet pontosan kiszámolni. Vagy a faszén nem izzik még rendesen, vagy nem érkezett meg még minden vendég, de már kínálom az első kortyot… szóval nem árt, ha van “tarcsiban” néhány jóféle falat, amíg el nem készülnek a grilles csodák. Ez az egyik legegyszerűbb receptem, próbáljátok ki bátran!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ez nem lehet válóok

Mielőtt külön szobába költöznénk párunkkal a hangos horkolás miatt, érdemes utána járnunk, hogyan kezelhető a…

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!