Facebook hozzászólás

VOLT 20 PERCEM

Tonhalas orecchiette cukkinivel

Szokásom szerint, hama-hama-gyorsan, egyszerűen, finomat oszt Őrülten Jó napot :! E szavakkal kíván jó étvágyat az őrülten jó ételek szakértője!

Kép: Steffel Csaba
Tonhalas tészta, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük, közben a vöröshagymát felaprítjuk, a cukkinit feldaraboljuk, és olívaolajon, együtt, finoman lepirítjuk,sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kapribogyót. A tonhal konzerveket jól lecsepegtetjük, és ezt is hozzákeverjük, felöntjük a tejszínnel, és sűrűsödésig főzzük. A kifőtt tésztát, belekeverjük a raguba, és csak most fűszerezzük aprított, friss kaporral és kakukkfűvel.

Ehhez kíván jó étvágyat: Steffel Csaba

Steffel Csaba tuti jó tanácsa: amikor tejszínnel dolgozunk, a minimum 20 %-osat részesítsük előnyben, nem pedig, a kecsegtető árú, 10 %-os “löttyöt” (bocs)!

Lazacos falatkák

Lazacos falatkák, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

Valahogy a grillezés kezdetét, végét soha nem lehet pontosan kiszámolni. Vagy a faszén nem izzik még rendesen, vagy nem érkezett meg még minden vendég, de már kínálom az első kortyot… szóval nem árt, ha van “tarcsiban” néhány jóféle falat, amíg el nem készülnek a grilles csodák. Ez az egyik legegyszerűbb receptem, próbáljátok ki bátran!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

Tészták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!