Facebook hozzászólás
1 252

VOLT 20 PERCEM

Tonhalas orecchiette cukkinivel

Szokásom szerint, hama-hama-gyorsan, egyszerűen, finomat oszt Őrülten Jó napot :! E szavakkal kíván jó étvágyat az őrülten jó ételek szakértője!

Kép: Steffel Csaba
Tonhalas tészta, Kép: Steffel Csaba

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük, közben a vöröshagymát felaprítjuk, a cukkinit feldaraboljuk, és olívaolajon, együtt, finoman lepirítjuk,sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kapribogyót. A tonhal konzerveket jól lecsepegtetjük, és ezt is hozzákeverjük, felöntjük a tejszínnel, és sűrűsödésig főzzük. A kifőtt tésztát, belekeverjük a raguba, és csak most fűszerezzük aprított, friss kaporral és kakukkfűvel.

Ehhez kíván jó étvágyat: Steffel Csaba

Steffel Csaba tuti jó tanácsa: amikor tejszínnel dolgozunk, a minimum 20 %-osat részesítsük előnyben, nem pedig, a kecsegtető árú, 10 %-os „löttyöt” (bocs)!

Lazacos falatkák

Lazacos falatkák, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

Valahogy a grillezés kezdetét, végét soha nem lehet pontosan kiszámolni. Vagy a faszén nem izzik még rendesen, vagy nem érkezett meg még minden vendég, de már kínálom az első kortyot… szóval nem árt, ha van “tarcsiban” néhány jóféle falat, amíg el nem készülnek a grilles csodák. Ez az egyik legegyszerűbb receptem, próbáljátok ki bátran!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!