Facebook hozzászólás
1 823

MEDITERRÁN LÜKTETÉS

Darált csirkemellel töltött padlizsán és cukkini

Igazán alakbarát, ám mégis első osztályú és finom főétel, ráadásul minimális erőbedobással 🙂 – írta Pammer Lívia. Én hiszek neki, mert az előző cukkinis receptje is feldobta a napomat, a konyhámat! Vessük bele magunkat ebbe a mediterrán nyárba!

Darált csirkemellel töltött cukkini, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A padlizsánt és a cukkinit kettévágjuk, majd éles késsel a belsejét kiszedjük, hogy legyen hova tölteni a tölteléket. Ami kijött, apróra kockázzuk, és a ledarált csirkemellhez adjuk. Ehhez a masszához hozzáütjük az egész tojást, a két evőkanálnyi zabpelyhet, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott friss petrezselyemzöldet, és alaposan összedolgozzuk. A kivájt részekbe visszatöltjük a masszát, majd sütőben 160 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kíván: Pammer Lívia

Fogyózós cukkinimetéltes csirkemell

Cukkinimetéltes-csirkemell, Kép: Pammer-Lívia
Kép: Pammer-Lívia

Dübörög a cukkini szezon, rántva, töltve, párolva finom és könnyed nyári kajákat főzhetünk-süthetünk belőle kevés idő alatt. Gyors és pofonegyszerű ételt készítettem belőle fél óra alatt, és nagyon finom lett – írja Pammer Livi. Akkor pedig nincs mit tenni, ki kell próbálni!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!