Hozzávalók:
1,5 kiló tisztított vegyes tengeri hal, scampi, kagyló
7,5 deci hal alaplé
2,5 deci fehérbor
1 nagy fej vöröshagyma
80 deka hámozott paradicsom
30 deka burgonya
1 édeskömény gumó
2 babérlevél
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint sáfrány, só, bors, kakukkfű
3 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A kockára vágott hagymát az olívaolajon megfuttatjuk, rétegesen belerakjuk a szeletekre vágott burgonyát, rátesszük az összetört paradicsomot, a laskára vágott édesköményt, a halakat, majd a rákokat, a kagylót, végül a fűszereket. Ráöntjük a fehérbort és a hal alaplét. Felforraljuk, és körülbelül 15 percig főzzük.
Francia ételkavalkád
A következő ínycsiklandó francia menüsorban minden van: zöldséges finomság, tenger gyümölcse, halfélék, és egy zamatos krémdesszert. Biztosan ízleni és tetszeni fog!