Hozzávalók a palacsintához:
10 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
2 egész tojás
fél liter tej
csipet édesítő, csipet só
A töltelékhez:
1 csomag csokoládés puding
5 deci tej
1 evőkanál kakaó
édesítő
rumaroma
3 banán
Elkészítés:
A fenti alapanyagokból 10 db palacsintát sütünk. A pudingport elkavarjuk a langyos tejjel, belekavarjuk a kakaóport, s előírás szerint felfőzzük, majd pár csepp rumaromával ízesítjük. A palacsintákat egymásra fektetve egyenként megkenjük a krémmel úgy, hogy mindegyik sorba karikára vágott banánt teszünk. A tetejét a maradék pudinggal lekenjük. Kihűlés után úgy szeleteljük, mint a tortát. Aki még gazdagabban szeretné, tehet rá tejszínhabot!