Hozzávalók
● 20 deka teljes kiőrlésű búzaliszt
● 25 deka túró
● 5 deka kókuszzsír
● 2 tojás
● só ízlés szerit
● 2 fokhagymagerezd
● szezámmag, mák ízlés szerit
Elkészítése
Egynemű tésztává gyúrjuk a lisztet, a túrót, a kókuszzsírt és az egyik tojást, kevés sóval, valamint az összenyomott fokhagymagerezdekkel ízesítjük, a lisztezett deszkán 1 centi vastagságúra nyújtjuk, majd az egészet lekenjük a másik tojással. A tetejére ízlés szerint szórunk szezámmagot, mákot. Nagyjából 1 centi szélességű csíkokat vágunk, és 180 fokra előmelegített sütőben 15–20 perc alatt aranybarnára sütjük.(Forrás: www.endokrinkozpont.hu)
● További Életforma-receptek itt!