Hozzávalók:
- 10 dkg tarhonya
 - 3 dkg zsír
 - ½ fej hagyma
 - 30 dkg burgonya
 - 1 cs petrezselyem
 - fűszerpaprika
 - só
 
Elkészítés:
Pirítsuk zsemleszínűre a forró zsíron a tarhonyát. Az apróra vágott hagymát is beletesszük, picit pirítjuk, megszórjuk paprikával, és felengedjük vízzel. Hozzáadjuk a megpucolt, karikára vágott burgonyát, és lassan puhára fűzzük. A végén vágott petrezselyemmel megszórjuk, tálaláskor díszíthetjük csövespaprikával. Jó étvágyat!
+1 ÍNYCSIKLANDÓ:
Szarvas és vaddisznó pörkölt tarhonyával
Ez az, amikor tobzódhatunk a vadízekben! Nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis szeretet a vadhúsok iránt! A vadhúsok pedig megérdemlik, mert egészségesek, finomak. Ha ügyes vagy, olvad a szádban!