- 27g Veranda kávé
- 1 db mangó
- 1 db ananász
- 3 kanál fehércsokoládé
- kókuszreszelék
- 1,5%-os tej
- jég
Elkészítés:
A felszeletelt ananászt a pohár aljára helyezzük, hozzáadjuk a három kanál csokit és a jeget. Ráöntjük a pépesített mangót, majd a tetejére a durvára őrölt, french pressben készített Veranda kávét töltünk. Ízlés szerint tehetünk rá kókuszreszeléket, kávébabot vagy mangót is.
Ismét összemérték tudásukat egy nálunk is jól ismert nemzetközi kávéházlánc hazai baristái, hogy újragondolják a kávézás élményét. Olyan finomságokat kellett készíteniük, amilyeneket kis gyakorlással bárki elkészíthet otthon is. Tuncsi fagyis kávéja pillanatok alatt kész egy finom grillebéd frissítő lezárásaként.