Hozzávalók egy 15x25-ös tepsihez:
20 dkg étcsokoládé
2 ek kakaópor (holland)
10 dkg vaj + a tepsihez
4 tojás
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg liszt + a tepsihez
20 dkg eper
8 ek eper lekvár
Elkészítés:
A csokit és a vajat mikróban vagy vízgőz fölött felolvasztjuk, langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a tojásokat, cukrokat, végül a lisztet. A masszát a kivajazott, -lisztezett (vagy szilikonos sütőlappal kibélelt) tepsibe simítjuk, a tetejére kanalazzuk az eperlekvárt, és elosztjuk rajta a negyedelt epreket. 180 fokos sütőbe toljuk 25-30 percre. Akkor jó, ha a széle már teljesen megsült, de középen még kicsit kocsonyás. Tepsiben , vagy a szilikonos lapról óvatosan lecsúsztatva kihűtjük, szeletelve tálaljuk.

Ha ennek a csodás csokoládé szufflénak a receptje is érdekel, kattints a képre!