Hozzávalók
● 60 deka fogasfilé
● 10 deka vaj
● 10 deka liszt
● 1 tojás
● 1 cukkini
● 1 deci halalaplé)
● 30 deka rizs
● 30 deka koktélparadicsom.
Elkészítése
A fogasfilét lebőrözzük, ezt belefőzhetjük a halalaplébe, amit majd a rizottóhoz használunk fel. A filéket vajon átsütjük, majd a lisztet hozzáadva bevonjuk a sűrű besamellel, majd halpikkely mintázatot formálva ráhelyezzük a cukkiniszeleteket. A tetejét megkenjük a felvert egész tojással, és az egészet grillsütőben összesütjük.
A hallé felhasználásával rizottót készítünk, amelybe sült koktélparadicsomokat keverünk. Tálalásnál a formázott rizottó mellé helyezzük a fogasfiléket. Grillezett lime-cikkeket adhatunk mellé.
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
● Grillezni nagyon jó dolog, persze nemcsak halat, hanem mindenféle húst meg zöldséget is. Ehhez szerencsére vannak már nagyon jó eszközök, mint például ez a lehajtható nyelű öntöttvas grillserpenyő.
Egyébként az Életforma Shopban nemcsak a konyhai, hanem a kerti grillezéshez is remek dolgokat találhatsz!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!