Hozzávalók
● 2 deci natúr görög joghurt
● 5 deka tisztított pisztácia
● 1 kisebb cukkini
● fél padlizsán
● 2 szál fiatal sárgarépa
● 1 póréhagyma
● 80 deka háromféle színű kaliforniai paprika
● 10 deka pakora bhajia (indiai fűszerkeverék)
● 1 tojás
● fél liter étolaj
Elkészítése
A zöldségeket vastagra vágjuk. A pakora bhajiát kikeverjük a tojással és kevés vízzel, ebbe a bundába forgatjuk bele a zöldségeket. Forró, bő olajban aranysárgára sütjük, lecsepegtetjük róla az zsiradékot. A joghurtból és a tört, pirított pisztáciából mártogatóst készítünk. E köré halmozzuk a sült zöldségeket. Tálalásnál megszórhatjuk frissen vágott korianderrel.
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
Egyébként az Életforma Shop különféle kerámiatermékei között más megoldást is találhatsz!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hurendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!